Ammattivalmentajat

Mika Honkanen on vihtiläinen tanssinopettaja. Mika on tehnyt pitkän kansainvälisen kilpailu-uran parinsa Satu Suomen kanssa. Mika on toiminut eri ikäisten tanssijoiden opettajana ja valmentajana yli 10 vuoden ajan eri puolilla Suomea. Opettajana Mika on päättäväinen ja mukaansatempaava. Mika opettaa seuran kilpatanssijoita aina maanantaisin niin ryhmä- kuin yksityistunneilla.

Seuraohjaajat

Moi! Olen Anna ja olen tanssia rakastava matemaattisten aineiden opettaja. Nuorena olen harrastanut kansantansseja ja hiphopia, mutta kilpatanssi on kuulunut pitkäaikaisiin haaveisiini. Haave kävi toteen, kun sain houkuteltua aviomieheni Swivelin tanssikurssille melkein kymmenen vuotta sitten.Tällä hetkellä tanssin kilpaa sekä toimin seuran ohjaajana. Olen suorittanut tanssiurheilun seuraohjaajan Taso 1 (F ja E) sekä Bailatino-ohjaajan koulutuksen. Ohjaan aikuisten ja nuorten pari-/kilpatanssien alkeet ja jatkeet, Bailatino- ja DanZatu-ryhmiä. Ohjaajana olen innostava, motivoiva ja johdonmukainen. Minusta tanssi on paras mahdollinen kombinaatio tunnetta ja tekemistä. Tanssilattialla voi purkaa ja ilmaista tunteita ilman sanoja ja samalla tanssi tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä ja haastaa itseään.

Elisa on aloittanut tanssitaipaleensa Salon Swivelissä 7-vuotiaana. Äiti päätti viedä Elisan bailatinoon, kun huomasi Elisan tanssivan jatkuvasti kotona. Bailatinosta tie vei kilpatanssin puolelle pari vuotta myöhemmin, kun Elisa näki ensimmäisen kerran kilpatanssia Swivelin kevätshowssa. Alkuhaasteiden jälkeen sopiva pari löytyi seurasta, ja Elisa nousi tasaisesti luokissa eteenpäin päätyen lopulta A-luokkaan. Salolaisen parin lopettaessa uusi pari löytyi 2012 Lohjalta yhteisten valmentajien kautta, ja myös edustusseura vaihtui samalla. Pari päätti keskittyä pelkästään vakiotansseihin ja edustaessaan Lohjan Lockstepia Elisa saavutti parinsa kanssa Suomen ranking-kisojen finaalipaikkoja ja PM-kisoissa semifinaalipaikan. Elisa vaihtoi takaisin Swiveliin 2018, kun aloitti tanssimisen Toivon kanssa. Elisa on siviilissä kielten opettaja ja hänellä on paljon kokemusta lasten ohjaamisesta. Kilpatanssin opetus on Elisalle uusi aluevaltaus, ja tällä hetkellä hän opettaa Swivelin lasten alkeis- ja E-ryhmiä. Elisan tavoite on innostaa lapset kilpatanssista samalla tavalla, miten hän on itse jaksanut innostua siitä viimeiset 17 vuotta.

Moikka! Olen Juulia ja olen tanssinut jo 16 vuotta. Tanssi on antanut minulle useita unohtumattomia hetkiä, joista merkittävimpinä 10-tanssin sm-finaalit vuosilta 2018 ja 2019. Ohjaajana haluan ennen kaikkea keskittyä positiiviseen tekemiseen ja kehon monimuotoisuuden laajaan käyttöön. Lasten ryhmien ohjaamisesta minulla on kokemusta jo usealta vuodelta ja parhaillaan ohjaan Lasten lattarit -ryhmää.