Tanssiurheilua ja Harrasteliikuntaa

Salolainen Tanssiurheiluseura Swivel ry on perustettu 1987. Seura on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsen ja Nuori Suomi -sinettiseuraksi Swivel valittiin vuonna 2007. Nykyisin seuramme on Suomen Olympiakomitean Tähtiseura.

Toiminnassa on mukana harrastajia kaikista ikäluokista aina nelivuotiaista senioreihin.

Ohjattuja tanssilajeja ovat Vakio- ja latinalaistanssit, Bailatino Kids alkeet ja jatkoryhmä, Tanssivarpaat, Latino Show sekä aikuisten liikunnallinen LatinFitness.
Vakio- ja latinalaistanssia voi harrastaa vaikka ei kilpailuihin osallistuisikaan. Vakio-ja latinalaistanssi on paritanssi, joka nimensä mukaisesti vaatii parin. Poikkeuksen muodostaa Lasten alkeisryhmä, jossa paria ei välttämättä vaadita.
Vakio- ja latinalaistanssin suositeltava aloitusikä on n.7-vuotta.

Erittäin nuorekas ja aktiivinen seura on kasvattanut kilpatanssissa useita
SM- mitalisteja ja parimme ovat myös osallistuneet kansainvälisiin arvokilpailuihin.

Seura panostaa laadukkaaseen ammattivalmennukseen.
Seuravalmentajamme päivittävät koulutustaan säännöllisesti Suomen Tanssiurheiluliiton järjestämissä koulutuksissa. Kilpatanssijoilemme järjestetään ammattivalmentajiemme pitämiä Tanssileirejä.

Swivel ry:llä on runsaasti yhteistyötä seudun muihin järjestöihin.
Pyrimme ja olemme olleet aktiivisesti mukana seutukunnan erilaisissa tapahtumissa. Järjestämme myös omia tapahtumia kuten iltamia, myyjäisiä, muotinäytöksiä sekä vuosittaisen Tanssishow'n. Tilauksesta teemme myös yksityisiin tapahtumiin ohjelmia.