Bailatino

bailatinobaby_r.jpg

Bailatino on tanssillinen liikuntamuoto, jonka perusajatuksena on tuoda ihmiset lähemmäksi latinalais-amerikkalaista musiikkia ja tanssia sekä latinalais-amerikkalaista kulttuuria yleensä. Bailatinon tarkoituksena on poistaa musiikillisesta liikunnasta siihen helposti kohdistuvia suorituspaineita.

Bailatino on Suomen tanssiurheiluliiton rekisteröimä tuotemerkki, sen on kehittäneet Päivi Laukkanen, Satu Markkanen ja Minna Korvala.

bailatino.jpgBailatinossa ei vaadita tanssitekniikan osaamista eikä paria, vaan tärkeämpää on ilmapiiri, jossa liikkuja nauttii oman vartalon käytöstä ja kokee oppimisen ja onnistumisen riemua! Bailatino-tunnilla käydään läpi latinalaistansseja: samba, cha-cha, salsa, merenque, mambo, cumbia, bachata, rumba, paso doble, son, reggaeton, tango, pilon ja jive. Tunnin alussa lämmitellään, jotta vartalo olisi mahdollisimman vastaanottavainen, kun varsinaisten askelsarjojen tekeminen aloitetaan.
Tunnin lopuksi vielä rauhoitutaan hitaan rumban tunnelmiin. Bailatino sopii kaikille, ikään, kuntoon, taitoon tai sukupuoleen katsomatta.

Bailatino ryhmiämme ovat:

Bailatino Kids - alkeet (7 - 13 vuotiaat) - kausimaksu 80€. Ilmoittaudu tunnille tästä

Bailatino Kids - jatko (9 - 15 vuotiaat) - kausimaksu 80€. Ilmoittaudu tunnille tästä

Mikäli ilmoittautumislinkki ei toimi käyttöliittymälläsi, ilmoittaudu sähköpostilla

Bailatino Aikuiset - 10-kortti 65€, jota voi käyttää ristiin muiden 10-korttituntien kanssa. Ryhmään ei erillistä ilmoittautumista.