Kilpailuihin ilmoittautuminen 

 tanssikilpailut.jpg

Swivelin parit ilmoittautuvat kilpailuihin keskitetysti seuramme kautta Seppo Lehtirannalle sähköpostilla; kilpailukutsut(ät)swivel.fi .

On suositeltavaa, että parit suunnittelisivat kilpailukalenterinsa kausittain-Valmentautumiseen tulee suunnitelmallisuutta, ja näin vältetään myös epävarmoja kilpailuun jälki-ilmoittautumisia.

Mikäli pari ei pysty lähettämään koko kauden ilmoittautumisia kerralla, on ne lähetettävä seurallemme viimeistään 4 päivää ennen kilpailukutsussa ilmoitettua viimeistä ilmoittautumispäivää.

Seuramme toimittaa ilmoittautumiset eteenpäin kilpailun järjestävälle seuralle määräpäivään mennessä. Seuramme kautta lähetetyt kilpailu-ilmoittautumiset ja niihin saadut järjestävän seuran vastaukset jatkolähetetään joukkopostina kaikille kilpailijoillemme/huoltajille.

Jälki-ilmoittautuminenkin on mahdollista, joskaan ei aina suotavaa. Jälki-ilmoittautumisen pari hoitaa itse ja ilmoittaa sen myös parikortiston pitäjälle Seppo Lehtirannalle seppo.lehtiranta(ät)outlook.com

Kilpailukutsussa mainittua viimeistä peruutuspäivää ennen tapahtunut peruutus hoidetaan seuramme kautta, ja sen jälkeen tapahtuneen peruutuksen pari on velvollinen hoitamaan itse. Kilpailuun ilmoittautuminen on mainitun viimeisen peruutuspäivän jälkeen sitova, eli jos pari jää pois kilpailuista, vaikka on ilmoittautunut, pari joutuu maksamaan peruutusmaksun. Sairaustapauksissakin parin pitää ilmoittaa peruutus kilpailun järjestävälle seuralle ja toimittaa heille lääkärintodistus, tällöin peruutusmaksua ei peritä. Peruuntunut kilpailu on ilmoitettava myös pistekansion pitäjä Seppo Lehtirannalle.